Preskocit navigáciu

Výmena skúseností na odbornom seminári Finančného riaditeľstva SR


Výmena skúseností na odbornom seminári Finančného riaditeľstva SR

Na základe pozvania Generálneho riaditeľa daňovej a colnej sekcie Finančného riaditeľstva SR a kpt. Ing. Milana DIBALU, vedúceho oddelenia služobnej kynológie sa v dňoch 12.-13.novembra 2015 príslušníci oddelenia kynológie OVaK Vlkanová-Hronsek, kpt. Peter ŠOLTÉS a nrtm. Ondrej BIHARI zúčastnili odborného seminára s názvom „Nové metódy výcviku služobných psov pri špeciálnych pachových prácach“, ktorý organizoval odbor riadenia rizík a operačných činností FR SR vo Výcvikovom stredisku služobnej kynológie Gajary.


Za účasti kynológov a psovodov finančnej správy, Policajného zboru SR, Zboru väzenskej a justičnej stráže, Colnej správy Českej republiky a Rakúska sa počas dvoch dní riešila problematika vyhľadávania a označovania OPL.

Všetci zúčastnení psovodi prezentovali svoj štýl práce a prípravu na výkon služobného nasadenia v jednotlivých zložkách na vysokej profesionálnej úrovni a požadovanej kvalite.

Počas neformálnych rozhovorov sa prítomní funkcionári dohodli na ďalších spoločných zamestnaniach, ktoré jednoznačne pomáhajú všetkým zúčastneným k odbornej pripravenosti na služobný výkon.


Výmena skúseností na odbornom seminári Finančného riaditeľstva SR Výmena skúseností na odbornom seminári Finančného riaditeľstva SR Výmena skúseností na odbornom seminári Finančného riaditeľstva SR

Autor: VP - Dátum: 25.11.2015
Čítanosť: 6778
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share