Preskocit navigáciu

Výcvik psovodov a služobných psov v ČR


Výcvik psovodov a služobných psov v ČR

V dňoch 25.8. – 29.8.2014 sa príslušníci Vojenskej polície Bc. Ivan Lakomčík, nrtm. Ladislav Koštrna, rtn. Miloš Šoltis so služobnými psami zúčastnili kondičnej prípravy psovodov a služobných psov Vojenskej polície ČR v posádke Sedlec-Vícenice u Náměště nad Oslavou.

Výcvik bol prispôsobený na reálne nasadenie služobných psov v sťažených podmienkach, vyhľadania osôb v hasiacej pene, vyhľadávanie výbušnín na technike a v budovách, nácvik prepravy psovodov a služobných psov helikoptérou.

Výcviku sa zúčastnili príslušníci Vojenskej polície ČR, Polície ČR, Väzenskej stráže ČR, Armády ČR a Colného úradu ČR so služobnými psami.

Účasť príslušníkov Vojenskej polície SR na uvedenom podujatí prispelo k výmene skúseností a získaniu nových poznatkov a trendov pri výcviku služobných psov.


Výcvik psovodov a služobných psov v ČR Výcvik psovodov a služobných psov v ČR Výcvik psovodov a služobných psov v ČR Výcvik psovodov a služobných psov v ČR Výcvik psovodov a služobných psov v ČR Výcvik psovodov a služobných psov v ČR Výcvik psovodov a služobných psov v ČR Výcvik psovodov a služobných psov v ČR

Autor: VP - Dátum: 03.09.2014
Čítanosť: 9756
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share