Preskocit navigáciu

Vojenská polícia má vo svojich radoch svetového športovca v rýchlostnej kanoistike.


Vojenská polícia má vo svojich radoch  svetového športovca  v rýchlostnej kanoistike.

Mjr. Ing. Ladislav ÓDOR z Útvaru Vojenskej polície Bratislava úspešne reprezentoval v dňoch 3. a 4. augusta 2013 Slovenskú republiku na World Masters Game v Turíne . Toto veteránske podujatie (pretekári nad 35 rokov) možno prirovnať k olympiáde, pretože sa koná len každé štyri roky.


Vedúci výpravy a manažér našich úspešných veteránov Gejza Keresztes nešetril chválou. Slováci sa v Turíne naozaj nestratili. Vybojovali 5 medailí, najcennejšiu získal štvorkajak na 1000 m. O to cennejšie je, že štartové pole bolo mimoriadne nabité, množstvo krajín z celého sveta a mnohými známymi pretekármi ktorí dosahovali počas riadnej kariéry veľmi dobré výsledky, dokonca získali aj olympijské medaily.


Naša vlajková loď - K4 Masters v zložení Ladislav Ódor, Ladislav Broczky, Marek Ďurčo, Tibor Bukovský nastúpila v sobotu na finále na 200 metrovej trati v kategórii 35+ a skončila strieborná. V nedeľu na trati 1000 m dokonca získala zlato! Pre Ladislava Odora tento úspech štvorkajaka však nebol konečný. V dvojkajaku v zložení Ladislav Brocky a Ladislav Ódor vo svojej kategórii 35+ získal na oboch tratiach (200 m a 1000 m) strieborné medaily.


Keďže vieme, že popri našej náročnej práci a pri všetkých bežných povinnostiach je mimoriadne zložité si nájsť priestor na kvalitnú prípravu Lacovi i jeho kolegom z kanoe gratulujeme k fantastickým výkonom!


Vojenská polícia má vo svojich radoch svetového športovca v rýchlostnej kanoistikeVojenská polícia má vo svojich radoch svetového športovca v rýchlostnej kanoistikeVojenská polícia má vo svojich radoch svetového športovca v rýchlostnej kanoistikeVojenská polícia má vo svojich radoch svetového športovca v rýchlostnej kanoistike

Autor: UVP BA , Foto: UVP BA - Dátum: 07.08.2013
Čítanosť: 14415
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share