Preskocit navigáciu

3. ročník Memoriálu Richarda Filiczkého v hokejbale


3. ročník Memoriálu Richarda Filiczkého v hokejbale

Dňa 8. júna 2022 sa konal 3. ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého v hokejbalovom turnaji na zimnom štadióne v Rožňave. Turnaj otvoril zástupca 103. práporu radiačnej, chemickej a biologickej ochrany (ďalej len 103.prrchbo)  major Marcel Uharček.

Turnaja sa zúčastnilo celkom 5 mužstiev: z Čestnej stráže prezidentky Slovenskej republiky, zo Základne výcviku a mobilizačného doplňovania Martin, z 54. raketometného oddielu  Rožňava, zo 103.prrchbo Rožňava, ako aj z mužstva mesta Rožňava. Turnaj sa hral formou „každý s každým“ s nasledovným výsledkom. Na 1. mieste sa umiestnilo mužstvo zo Základne výcviku Martin, na 2. mieste mužstvo mesta Rožňava a na konečnom 3. mieste 103. prápor RCHBO.

Cieľom turnaja bolo pomôcť rodine nášho zosnulého kolegu čatára Richarda Filiczkého, čo sa podarilo aj vďaka sponzorom. Všetky dary, ako aj výťažok v celkovej hodnote 800,- € boli odovzdané rodine.

Počas záverečného vyhodnotenia turnaja, ktoré sa osobne zúčastnil prednosta Okresného úradu v Rožňave pán Jaroslav Šíp, veliteľ  103.prrchbo podplukovník Ondrej Iliško poďakoval za prípravu a organizáciu podujatia, odovzdal ceny kapitánom mužstiev so slovami „...pevne verím, že v tejto tradícii budeme aj naďalej pokračovať...“.


3. ročník Memoriálu Richarda Filiczkého v hokejbale3. ročník Memoriálu Richarda Filiczkého v hokejbale3. ročník Memoriálu Richarda Filiczkého v hokejbale

Autor: 103.prrchbo , Foto: 103.prrchbo - Dátum: 15.06.2022
Čítanosť: 1854
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share