Preskocit navigáciu

Športové hry v DSS prof. Karola Matulaya


Športové hry v DSS prof. Karola Matulaya

Po dvoch rokoch sme opäť pomáhali pri organizovaní „ Športových hier“, pre klientov domova sociálnych služieb prof. Karola Matulaya v bratislavskej Dúbravke. Hry sa uskutočnili dňa 25. mája 2022. Príslušníci útvaru pomohli organizačne zabezpečiť súťaže, stavali športoviská a pomáhali pri jednotlivých športových disciplínach. Klienti domova sociálnych služieb mali možnosť súťažiť v behu, v hode šípkami, na špeciálnych bicykloch, stolnom tenise, petangue a rôznych zábavných disciplínach. Aj tento rok sme prijali výzvu zúčastniť sa tradičnej disciplíny „Matulayova míľa“, ktorou si dobrovoľníci pripomínajú pamiatku zakladateľa zariadenia.

Všetkým zúčastnením dobrovoľníkom sa pomoc pri športových hrách páčila a už teraz sa tešíme na ďalšiu spoluprácu.

Organizačnému tímu s prípravou podujatia pomáhalo osem príslušníkov Čestnej stráže prezidenta SR:
kpt. Andrea Šantorová, por. Katarína Černáková, rtn. Roman Rabina, rtn. Michal Lunter, rtn. Marián Basanda, des. Milan Blahuta, des. Richard Nagy, des. Magdaléna Grígerová.


Športové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola MatulayaŠportové hry v DSS prof. Karola Matulaya

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: kpt. Ing. Andrea Šantorová - Dátum: 25.05.2022
Čítanosť: 1799
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share