Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
September 2022
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Vyhlásenie o prístupnosti

Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu


Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu

V stredu 22. júna 2022 sa na pôde základnej školy Jána Amosa Komenského v Tvrdošovciach konal 0. ročník  Brannej olympiády so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu západ. Celá aktivita prebiehala pod záštitou generálneho štábu OS SR a Vojenskej podpornej nadácie. Hlavnými koordinátormi projektu boli podplukovníčka Monika Važová a podplukovník Marián Batyka. 11. brigáda vzdušných síl Nitra (11. bVzS NR) a 12. mechanizovaný prápor (12. mpr) v Nitre v spolupráci s 91. ženijným plukom Sereď, 13. mechanizovaným práporom Levice, 53. práporom požných služieb Hlohovec a velitežstvom 1. mb Topožčany si pre návštevníkov pripravili bohatý program.

Hlavnou časou brannej olympiády bol futbalový turnaj medzi demi z centier pre deti a rodiny (CDR), ktorého sa zúčastnili aj deti z CDR Kolíňany a Kolárovo v správe posádky Nitra. Okrem súažných zápasov bolo vytvorených množstvo zaujímavých stanovísk, aktivít a výcviková prekážková súažná dráha. Pre účastníkov olympiády boli tiež pripravené statické ukážky zbraní a bojovej techniky pozemných a vzdušných síl. Spestrením programu bola dynamická ukážka sebaobrany v podaní príslušníkov 12. mpr.

Podujatie bolo zorganizované na vysokej úrovni a návštevníci odchádzali plní dojmov a zážitkov. Na záver turnaja boli súažiaci ocenení trofejami a všetky súažné družstvá odmenené vecnými darmi. Aktivity podobného druhu prispievajú k pozitívnemu obrazu  Ozbrojených síl, čo sa potvrdilo aj spätnou väzbou od mnohých zúčastnených. 


Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu Branná olympiáda so základnými školami a s demi z detských domovov z regiónu

Autor: por. Mgr. et Mgr. Mária VILÍMKOVÁ , Foto: por. Mgr. et Mgr. Mária VILÍMKOVÁ, Vojenská podporná nadácia (Peter Sobek) - Dátum: 24.06.2022
Čítanos: 2539
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share